OM YOU NEED ME | HÄR KAN DU LÄSA MER OM VÅRT FÖRETAG
You Need Me

OM OSS

OM
YOU NEED ME:

Välkommen till oss på YOU NEED ME! Vi är experter inom läsglasögon och trender. Vi finns här för dig som är i behov av läsglasögon, men även dig som sitter mycket vid datorn och inte vill skada din syn. Vi har även solglasögon som skyddar ögat mot farliga uv-strålar. Genom vårt breda sortiment har vi sett till att det finns en modell till alla! 

YOU NEED ME är ett Svenskt varumärke som säljs i Sverige genom ett samarbete med Sunread Sweden AB som säljer egen design inom bifokala solglasögon. Vi har noga valt ut läsglasögon från tillverkare som lever upp till de höga kraven på kvalitet som vi ställer på vår egen design. 

Försäljning, leverans och kundservice sköts av Sunread Sweden AB.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter på produkten eller om du har andra frågor:

You Need Me

C/o Sunread Sweden AB

Brogatan 9

252 66 Helsingborg

YOU NEED ME c/o Sunread Sweden AB
Org: 556887-5024
Telefon: 042-453-90 90
Email: info@youneedme.se

KONTAKTA OSS

Har du några frågor angående passformen kontakta oss!

Har du börjat få svårt att läsa tidningen utan att sträcka ut dina armar eller tycker du din mobil display börjar bli suddigare och suddigare? Det kan vara ett tecken på att du har råkat ut för det oundvikliga – ålderssynthet. För många är lösningen att det är dags för läsglasögon.

Hos oss på YOU NEED ME hittar du ett stort sortiment av färdiga och snygga läsglasögon i riktigt hög kvalitet. Vi erbjuder 100+ modeller i olika färger. Läsglasögonen finns i styrkor +1.00, +1.50, +2.00, +2.50, +3.00, 3.50 och vissa modeller även +4,00. Med tiden behöver du fler än ett par läsglasögon, till bilen, båten, husvagnen och ett bakom soffan där de hamnar ibland.

Varför behöver man läsglasögon?

Synen avtar med åldern tyvärr och oftast börjar det märkas i 40+ åldern. Det går tyvärr inte att träna bort detta då det är en naturlig del av åldrandet som vi som människor måste acceptera. Som tur är kan ett par bra läsglasögon hjälpa dig fortsätta leva ditt liv normalt.

Varför behöver man inte köpa sina läsglasögon hos optikern? 

När synen försämras med åldern är den första instinkten oftast inte att boka en tid hos optikern men som dock aldrig är fel men i det flesta fall räcker det med att prova ett par läsglasögon i en lägre styrka. Många köper ett par läsglasögon eller lånar från någon annan. Det är viktigt att har rätt styrka på sina läsglasögon.
Allteftersom synen försämras från 40-årsåldern och uppåt är läsglasögon till hjälp för dig som sitter mycket framför en datorskärm. Sitter du mycket framför en skärm kan därför terminalglasögon också vara en möjlighet och är då oftast något mindre i styrka. Bra terminalglasögon har också ett filter mot mörkblått ljus som det flesta skärmar utstrålar.