Solglasögon
solglasögon

Solglasögon

Varför?

Solglasögon är som populärast under sommaren när det är soligt ute och solen lyser starkt. Våra solglasögon har 100% UV-skydd som skyddar dina ögon och känsliga huden runt ögonen från solens skadliga strålar. 

Varför man använder solglasögon är för att skydda ögonen mot starkt ljus som återspeglas av ljusa och reflekterande ytor i solljus. De skyddar framförallt mot ultraviolett strålning som är farligt.

Solglasögon delas in i kategorier

Solglasögon delas in i olika kategorier beroende på hur mycket ljus linsen släpper igenom. Kategori 1 släpper igenom mest ljus medans kategori 4 tar bort det mesta av ljuset. För bilkörning får man inte ha mörkare än kategori 3, då släpper de igenom 8 – 18% ljus.

Varför ska du köpa solglasögon från oss?

Hos oss på YOU NEED ME hittar du ett brett sortiment av solglasögon för både herr och dam som är billiga och bra. Kvalitativa solglasögon behöver inte vara dyra.

Det är smidigt, tryggt och säkert att handla hos oss. Vi har snabba leveranser, fri frakt och erbjuder förstklassig service och finns här för dig! Kundnöjdhet är vårt största fokus.

Idag är det väldigt vanligt att man köper solglasögon online. Solglasögon som vi säljer kommer från utvalda leverantörer där kvalitet, funktion och design är i fokus. Vi är en svensk återförsäljare med kontor i Helsingborg.

Våra solglasögon passar alla tillfällen. Vi säljer mängder olika färger och former så att du ska hitta några som passar just dig.

Välj mellan en rad olika snygga modeller i vårt breda sortiment!

Visste du att vi säljer läsglasögon och terminalglasögon också? Tryck på länkarna för att komma dit.